Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2021 23:03 - Jumping

Roy van Beek 3de in CSI2* GP van Kronenberg!

Regerend Belgisch Kampioen Juniors Roy van Beek heeft vanavond voor een mooie prestatie weten te zorgen in de afsluitende CSI2* GP van Kronenberg! Van Beek wist eerder op de dag al de finale voor de 7-jarige paarden te winnen en verscheen in de Grote Prijs aan de start met zijn 12-jarige hengst Chacco Me Biolley (Chacco Blue). Hij loodste zijn kampioenpaard foutloos naar de meet en wist zich zo samen met nog 7 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin kwam hij als tweede ruiter in de ring en wist hij opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen. Hij finishte in 33.84 seconden en dit leverde hem uiteindelijk een mooie 3de plaats op.

 

De overwinning bleef in eigen land dankzij Remco Been en zijn 14-jarige hengst Holland Vd Bisschop (Heartbreaker). Been spurtte naar de eindmeet in 32.71 seconden en liet zo het Wilhelmus door het Peelbergen Equestrian Centre galmen. De 2de plaats ging naar de Duitser Christian Kukuk, een van de stalruiters van Ludger Beerbaum. In het zadel van de 9-jarige ruin Londino 3 (Lordanos) wist hij de finishlijn te halen in 33.61 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   REMCO BEEN   |   ROY VAN BEEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions