Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2021 18:14 - Jumping

Jens Vandenberk leidt Belgisch podium!

De Belgische delegatie blijft de overwinningen opstapelen op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek! Nadat Evelyne Putters gisterenavond al de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist te winnen kreeg vanmorgen ook de 1.35m rubriek opnieuw een Belgische winnaar. Het was namelijk Jens Vandenberk die er de beste was met zijn 12-jarige schimmelmerrie Cynthia Z (Calvados Z). Vandenberk wist in deze speedclass de klok te stoppen op 55.37 seconden en daarmee stond hij ook nog eens op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Zo ging de 2de plaats naar Mike Lepiemme, die vanmorgen ook al de 1.25m rubriek van de CSI1* competitie wist te winnen. Lepiemme had ditmaal de 16-jarige Falco van het Roosakker (Berlin) gezadeld met wie hij de eindmeet wist te kruisen in 55.53 seconden. Ines van den Bosch wist na haar 2de plaats van gisteren ditmaal een 3de plaats te behalen met de 13-jarige Infinity van de Heffinck (Contact van de Heffinck). Ook zij hield opnieuw alle balken in de lepels en dit in een tijd van 56.61 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 7de plaats voor Hannes Symons met Cayeto Z (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   INES VAN DEN BOSCH   |   JENS VANDENBERK   |   MIKE LEPIEMME

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions