Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2021 21:28 - Jumping

Abdel Saïd opnieuw beste Belg in Samorin!

Onze ‘nieuwe’ landgenoot Abdel Saïd is aan een sterk concours bezig op de Longines Global Champions Tour van Samorin! In de 1.50m hoofdrubriek wist hij vanavond al voor derde keer op twee dagen tijd voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Saïd verscheen aan de start met de 11-jarige Arpege du Ru (Apache d’Adriers) en was na een foutloze basisomloop een van de 14 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij in 36.56 seconden ook een bijzonder scherpe tijd op het scorebord te brengen, maar een foutje onderweg zorgde ervoor dat hij uiteindelijk vrede moest nemen met de 8ste plaats.

 

De winst ging naar de Fransman Olivier Robert met de 12-jarige Velvote des Aubiers (Jaguar Mail), met wie hij vorige week ook een rubriek wist te winnen in Samorin. Robert spurtte naar de meet in 35.74 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De Nederlander Bart Bles bevestigde zijn goede vorm ditmaal met een 2de plaats. Hij kwam foutloos over de meet in 36.95 seconden en had daarvoor ditmaal de 11-jarige Kriskras DV (Cooper van de Heffinck) gezadeld. Na hun mooie 2de plaats van gisterenavond was er ditmaal een 3de plaats voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 10-jarige hengst Luigi d’Eclipse (Catoki Z). Ook zij hielden in de barrage alle balken netjes in de lepels en dit in een tijd van 37.21 seconden.

 

Voor Pieter Devos was er dan weer een 10de plaats met zijn Mom’s Toupie de la Roque (Kannan). Ook zij kregen in de barrage één springfout.

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   BART BLES   |   MARLON ZANOTELLI   |   OLIVIER ROBERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions