Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2021 21:14 - Jumping

Evelyne Putters wint de LR van Opglabbeek!

In het Sentower Park van Opglabbeek heeft onze landgenote Evelyne Putters zonet na een spannende barrage de 1.45m hoge Longines Rankingproef op haar naam weten te schrijven. Putters verscheen aan de start met haar 12-jarige topmerrie Eye of the Tiger (Carambole) en was na een foutloze basisronde een van de 6 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin slaagde niemand erin om opnieuw voor een foutloze rit te zorgen. Als vierde starter in de ring klokte Putters met haar 4 strafpunten af in 38.77 seconden en dit bleek uiteindelijk voldoende om de concurrentie achter zich te houden.

 

Ook de 2de plaats kleurde hier Belgisch en daarvoor zorgde Tim Prouvé met zijn 14-jarige vosruin Hocus Pocus van de Lucashoeve (Chin Chin). Prouvé was als tweede starter in de ring verschenen en behaalde 4 strafpunten in een tijd van 40.01 seconden. De Zweedse amazone Angelie Von Essen vergezeld onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Zij stuurde de 13-jarige hengst Daniel (Hearbreaker) naar de meet in 40.35 seconden en dit ook met 4 strafpunten.

 

Ines van den Bosch werd nog 5de met Vedette (Guidam’s Willow), Claire Putters 6de met Copain de Muze (Bamako de Muze), Loris Berrittella 8ste met Feeling de La Houssiere (Orlando) en Jens Thys 13de met Kapucijn V/D Donkhoeve (Vagabonde de la Pomme).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions