Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2021 20:29 - Jumping

Frederic Marien springt op het podium!

Frederic Mariën is een van de landgenoten die deze week onze nationale driekleur verdedigt op het internationale concours van het Peelbergen Equestrian Centre in Kronenberg. Mariën deed dat vanmiddag in ieder geval met verve, want in de 1.35m rubriek wist hij zich naar een topklassering te rijden met de 10-jarige Toujours l’Amour (Toulouse). Mariën wist in deze rubriek tegen de klok de meet te halen in 59.25 seconden dit leverde hem een 2de plaats op.

 

Enkel de Nederlander Remco Been wist de prestatie van Mariën nog te overtreffen. Hij had de 9-jarige Bridgetown Z (Big Star Jr K Z) gezadel en met een tijd van 58.05 seconden wist hij de overwinning dus in eigen land te houden. Zijn landgenoot John Steeghs vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Google (Eldorado van de Zeshoek) naar de meet in 61.25 seconden.

 

TAGS   |   FREDERIC MARIEN   |   JOHN STEEGHS   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions