Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2021 15:28 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt:Bel-Etage met grond

Bel-Etage met aanpalende gebouwen en naastliggend grasland op ca. 1,6ha.

 

In Stekene, een kleurrijke maar eigenzinnige regio vol contrast, tref je deze mooie verzorgde villa met privacy en prachtig uitzicht aan. Het perceel met een grondoppervlakte van 16.497m² heeft maar liefst een bebouwde oppervlakte van +/- 1.434m² en diverse aanhorigheden.

 

In deze bel-etagewoning bevindt zich momenteel op de begane grond het beroepsmatig gedeelte en een woongedeelte op de eerste verdieping. 


Het gelijkvloers vertrekt vanuit flexibele ruimtes waarin je makkelijk veranderingen kan doorvoeren zonder jezelf op kosten te jagen. 

Vlot aanpasbaar om zo mee te evolueren met de noden van de bewoners. Wil je graag delen van de benedenverdieping apart gebruiken of anders inrichten of herbestemmen … tal van mogelijkheden! 

Tevens treffen we op het gelijkvloers 2 toiletten en een dubbele garage aan. 

Via de fraaie trappartij bereiken we de eerste verdieping. 

De franse term bel-étage betekent letterlijk ‘mooie verdieping’ en dit uit hem in de keuken. De volledig uitgeruste keuken met een gezellige eethoek is voorzien van natuurlijke lichtinval en het daar bijhorende uitzicht. 

Van hieruit maak je alle seizoenen vanuit de hoogte mee. Tevens heeft u van hieruit toegang tot het terras. Grenzend aan de keuken, kan je alvast aan de slag in het bureaugedeelte. Voor velen hoort thuiswerk bij het ‘nieuwe normaal’. Met deze eigen werkruimte ben je alvast productief! 

 

Aansluitend tref je de eetkamer aan die naadloos overgaat in de gezellige woonkamer. Daarnaast bevinden zich op de verdieping 3 volwaardige slaapkamers. Alsook een badkamer die is uitgerust met een dubbel lavabomeubel en een douche. Ook een afzonderlijk toilet.  

Buitenshuis kan je heerlijk genieten van de groene omkadering. Vanaf het terras kan je uw viervoeters zien grazen in de weide. In het aanwezige stalgebouw, voorzien van 3 stalboxen kan je hen van de nodige verzorging voorzien. 

Heb je als paardeneigenaar en/of dierenliefhebber nood aan ruimte en voldoende stalling? Of ben je als vrije beroeper op zoek naar voldoende opslagruimte? Of sta je open voor Co-housing? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

 

Bekijk hier het domein:

https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-bel-etage-woning-stekene/5794609?

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions