Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/10/2021 22:28 - Jumping

Jérôme Guery springt op het podium in Oliva!

Nadat zijn zoon Mathieu eerder op de dag al de 1.35m rubriek wist te winnen was het vanmiddag de beurt aan Jérôme Guery op zich naar een topklassering te springen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! In de Gold 1.40m rubriek wist hij zich namelijk van een podiumplaats te verzekeren met de 8-jarige hengst Nestor de Mariposa (Elvis Ter Putte). Guery, die eerder deze week de leiding overnam op de H&H-Ranking, finishte in de 2de fase in een tijd van 28.07 seconden en dit leverde hem de 3de plaats op.

 

Bovenaan het podium kregen we de Duitser Tobias Bremermann, die in de 1.35m rubriek ook al 2de was geworden na Mathieu Guery. Bremermann had ditmaal de 9-jarige Luftikus B 3 (Ludwigs AS) gezadeld en wist ditmaal wel de concurrentie te verslaan en dit met een tijd van 27.45 seconden. Verder wist ook de Zwitserse Sancie Latecoere de prestatie  van Guery nog te overtreffen. Hij zat in het zadel van de 13-jarige Urane du Busson (Mylord Carthago) en wist dan weer een tijd van 27.92 seconden op het scorebord te brengen.

 

Wat verderop in het klassement wist Guery ook nog de 7de plaats voor zijn rekening te nemen met Hannes 197 (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   SANCIE LATECOERE   |   TOBIAS BREMERMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions