Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/10/2021 13:48 - Jumping

Guery neemt de leiding over in H&H ranking!

Nadat drievoudig Belgisch Kampioen Jos Verlooy begin dit jaar de Henders & Hazel Cheque in de wacht kon slepen, en zich ook dit jaar maandenlang niet van de eerste plek van de Henders & Hazel ranking liet verdrijven, hebben in de september ranking Jérôme Guéry en Niels Bruynseels gedaan wat lang bijna onmogelijk leek. Zij stegen in de H&H Nationale Jumpingruiters ranking naar de 1e en 2e plaats. Jos Verlooy vervolledigt nog steeds de top 3.

 

Maar niets is gewonnen, nog 3 maanden lang is alles mogelijk! Het belooft alvast een spannende race te worden naar de Cheque ter waarde van 4000 euro van Henders&Hazel, die zal uitgereikt worden tijdens het prestigieuze Equigala op 18 januari 2022.

 

Wij belden de nieuwe leider, Jérôme Guéry, even op om naar zijn reactie te polsen.

 

Jérôme, jij bent de nieuwe leider in de H&H ranking, proficiat! Komt dit als een verrassing?

 

“Toch wel, ik zou liegen als ik zeg dat mijn grootste doel is om nummer 1 te zijn op de verschillende rankings, maar tegelijkertijd maakt dit me toch wel trots. Deze eerste plaats is een weerspiegeling van de vorm waarin mijn paarden en ikzelf momenteel verkeren, een bevestiging, zeg maar!”

 

Er kan natuurlijk nog veel gebeuren in de komende drie maanden, wat ga je doen om je leiderspositie te behouden en zo mogelijk te versterken?

 

“Het enige wat ik kan doen, denk ik, … op hetzelfde elan doorgaan. Mijn paarden en ik zijn in elk geval nog steeds in topvorm en klaar om nog veel mooie dingen te tonen dit najaar!”

 

Ken je het merk Henders & Hazel goed?

 

“Jazeker, mede door de verschillende wedstrijden waar zij partner van zijn. Ik vind het zelf een zeer aantrekkelijk merk, zij werken met zeer leuke designs en kwaliteitsvolle materialen.”

 

Je zou dus wel jouw gading vinden, mocht je winnen?

 

“Oh ja… of beter gezegd, mijn vrouw Patricia zou zeker wel weten wat te kiezen om ons interieur een update te geven!”

 

Heb jij met jouw drukke agenda eigenlijk wel tijd om op de sofa te zitten?

 

“Toch wel, als ik thuis ben kijk ik toch wel iedere avond een beetje TV. En heel vaak heb ik ook vrienden op bezoek voor een gezellige avond!”

 

Super! Hopelijk kan je hen binnenkort uitnodigen in jouw nieuwe Henders & Hazel salon. We duimen!

 

TAGS   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions