Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2021 22:34 - Algemeen

Julie Verstraete persoonlijkheid vh jaar!

Tijdens de Week van de Official gingen we op zoek naar de Official Persoonlijkheid van het Jaar en kon iedereen (postuum) officials, secretariaatsmedewerkers, sportassistenten, parcoursbouwers ... nomineren voor deze titel.

 

Van al deze inzendingen selecteerden wij 5 officials waarop iedereen via Facebook een stem kon uitbrengen. Na een week massaal stemmen is de uitslag gekend. TREC jury Julie Verstraete mag zich een jaar lang Official Persoonlijkheid van het Jaar 2021 noemen. We bedanken dan ook iedereen die gestemd heeft op zijn/haar favoriete official!

 

Natuurlijk verdienen ook Hilde Cobbaut, Pieter Coudyzer, Gilbert Goudeseune, Alfons Bruelemans én al onze officials altijd respect en waardering, want zonder hen zijn er geen wedstrijden. Daarom nogmaals een dikke merci aan al onze officials voor hun belangeloze inzet om steeds klaar te staan voor onze mooie sport. Jullie zijn top! 

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions