Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 18:14 - Jumping

Wathelet wint de CSI4* GP van St. Tropez!

Onze landgenoot Gregory Wathelet heeft vanmiddag opnieuw een GP-overwinning aan zijn palmares toegevoegd! Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez werd hij vanmiddag namelijk de winnaar van de afsluitende CSI4* GP. Wathelet verscheen er aan de start met zijn 15-jarige ruin Edesa’s Basantons (Casantos) en was een van de 14 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij het opnieuw foutloos en met zijn tijd van 37.65 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

Met deze prestatie verwees hij de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop naar de 2de plaats. De amazone die rijdt voor de stal van Stephan Conter leeek met de 11-jarige merrie Kastelle Memo (Thunder van de Zuuthoeve) op weg naar de overwinning na een tijd van 38.19 seconden, maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats. Voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy was er na zijn 2de plaats van vanmorgen ditmaal een 3de plaats. In het zadel van de 10-jarige Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck) had hij een tijd van 41.31 seconden op het scorebord weten te brengen.

 

Iets verderop in het klassement was er ook nog een 8ste plaats voor Zoe Conter met Dawa de Greenbay Z (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions