Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 16:11 - Jumping

Verlooy springt naar zilver in St. Tropez!

Op het Hubside Jumping van het Franse St. Tropez was het vandaag uitkijken naar de  twee Grote Prijzen die vanmiddag op het programma stonden, maar vooraleer het zover was stond er vanmorgen voor de CSI2* competitie eerst nog een 1.40m rubriek in 2 fasen op het programma. Daarin wist Belgisch Kampioen Jos Verlooy voor een sterke prestatie te zorgen met de 8-jarige merrie Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte). Verlooy wist in de 2de fase een tijd neer te zetten van 34.93 seconden en dit leverde hem een mooie 2de plaats op.

 

Het was de Fransman Paul Delforge die hem van de overwinning wist te houden. Delforge snelde met de 13-jarige Uschka du Tassier (Air Jordan) naar de meet in 33.87 seconden en daarmee wist hij de overwinning dus in eigen land te houden. Na Verlooy kleurde ook de 3de plaats hier Frans en daarvoor zorgde amazone Penelope Leprévost met de 8-jarige Deesse de Coquerie (Consul de la Vie). Ook zij hield zowel in de 1ste als in de 2de fase de balken netjes in de lepels, maar zij deed er dan weer 35.13 seconden over om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   PAUL DELFORGE   |   PéNéLOPE LEPREVOST

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions