Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 16:05 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Gilles Thomas!

Op Jumping Bonheiden startte de slotdag van het laatste internationale concours van het jaar vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Dat leverde opnieuw een overwinning op voor Gilles Thomas en zijn 9-jarige merrie Miu Miu Van Overis, de dochter van Inshallah de Muze uit de fokkerij van Gerald Lenaerts en Sigrid Gielen van Studfarm Overis. Thomas, die ook vrijdag al de 1.40m rubriek wist te winnen, spurtte in de 2de fase naar de meet in 29.72 seconden en daarmee wist hij opnieuw de concurrentie achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met Anthony Wellens nog een landgenoot en nog iemand die de voorbije dagen al de prijzen wist tet halen. Wellens had voor dit ochtendnummer de eveneens 9-jarige Danger Civil vh Lindenhof Z (Diamant de Semilly) gezadeld en kwam met zijn tijd van 29.80 seconden 8 honderdsten van een seconde tekort om Thomas van de troon te stoten. De Deense amazone Rikke Belinda Barker volgde onze landgenoten op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 12-jarige ruin Chippo Z (Chippendale Z ), die ze naar de meet wist te sturen in 31.23 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Pascale Lombard met Spartacus (Calvaro), een 10de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Mara VD Bisschop (Elvis Ter Putte), een 11de plaats voor Niels Bruynseels met Nouvelle d’Or Van ’t Misthof (Dore Van ’t Zorgvliet), een 14de plaats voor Vincent Lambrecht met Arco Darco Z (Arko III), een 15de plaats voor Kasper de Boeck met Ildivo, een 16de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Enterprise JT Z (Eldorado van de Zeshoek) en een 19de plaats voor Maxim Godecharle met Napolitana van het Blondveld (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   GILLES THOMAS   |   RIKKE BELINDA BARKER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions