Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 09:42 - Jumping

Top 5-klassering voor Gregory Wathelet!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez blijft de Belgische delegatie voor mooie prestaties zorgen. De hoofdrubriek van de CSI4* competitie was gisteren een 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin sprong Gregory Wathelet zich in de kijker met de 10-jarige merrie Berline du Maillet Z, de dochter van Berlin wie hij in augustus nog de CSI2* GP van Valkenswaard wist te winnen. Wathelet en Berline du Maillet Z waren gisteren een van de 12 barrage-combinaties en daarin werden ze 5de na een foutloze rit in 39.65 seconden.

 

Het was de Fransman Harold Boisset die de overwinning in eigen land wist te houden. Hij snelde met de 14-jarige merrie T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schutteshof) naar de meet in 37.20 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op achterstand te houden.

 

Stephex-amazone Petronella Andersson volgde hier op de 2de plaats. Zij rekende in deze rankingproef op de 11-jarige Cassina Z (Casado V’T Gelutt Z) met wie ze een tijd van 38.48 seconden wist neer te zetten. De 3de plaats tenslotte kleurde opnieuw Frans en daarvoor zorgde Jean Luc Mourier en dit met de 17-jarige ruin Captain Keen (Cornet Obolensky). Hij had er dan weer 39.14 seconden voor nodig om zijn omloop foutloos af te leggen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions