Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 09:13 - Jumping

Opnieuw rankingpunten voor Hendrickx!

Nadat hij donderdag ook al 2de werd na Jérôme Guery heeft gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx gisteren opnieuw rankingpunten weten te scoren op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova. In de Gold 1.45m rubriek verscheen hij aan de start met de 11-jarige hengst Floris TN (Quality Time TN) en was hij een van de 7 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. In die barrage hield hij het opnieuw foutloos en met een finishtijd van 40.97 seconden wist hij ditmaal de 4de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen dankzij Michael Greeve en de 9-jarige vos hengst High Big Andi K (Big Star Jr K Z). Greeve snelde naar de meet in 38.66 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zijn landgenoot Willem Greve wist vervolgens beslag te leggen op de 2de plaats. Ook hij hield het dus me zijn 10-jarige hengst Grandorado TN (Eldorado van de Zeshoek) foutloos, maar hij deed er in 38.81 seconden net iets langer over dan Greeve. De Française Marie Hecart tenslotte vergezelde de Nederlandse ruiters op het op podium op de 3de plaats. Zij zette met de 8-jarige Nickel de La Roque (Elvis Ter Putte) een tijd neer van 39.47 seconden.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   MARIE HECART   |   MICHAEL GREEVE   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions