Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2021 12:48 - Jumping

Jan van Dyck op kop van Belgische podium!

In Bonheiden zijn ze vanavond al toe aan de CSI2* GP, maar de ruiters en amazones van de CSI2* competitie kwamen vanmorgen ook al een keer aan de start in de 1.30m/1.35m hoge ochtendrubriek. Daarin kregen we net als gisteren tijdens de 1.40m hoofdrubriek een integraal  Belgisch podium. Op kop van dat Belgisch podium stond ditmaal Jan van Dyck en dit met de 9-jarige merrie Minnie Prova (Zilverstar T). Van Dyck snelde in deze rubriek tegen de klok naar de eindmeet in 55.51 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats in dit ochtendnummer ging naar Andres Vereecke met de 12-jarige merrie Basha (Larimar). Ook Vereecke wist netjes alle balken in de lepels te houden en daarbij wist hij de klok te stoppen op 56.77 seconden. Amazone Elodie Guillaume was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij stuurde de 10-jarige merrie Mirra (Baedeker) naar de finishlijn in 58.11 seconden.

 

Verder zagen we voor ons land nog een 5de plaats voor Joy Demuynck met Joy’s Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir van Schuttershof), een 6de plaats voor Marine Scauflaire met Gold Win d’Hoogpoort (Mister Blue), een 13de plaats voor Arnaud Gaublomme met Tourelle Cover Z (Toulon), een 14de plaats voor Pascale Lombard met Nespresso Z (No Limit Z), een 16de plaats voor Jan van Dyck met Mystic River (Der Senaat 111), een 17de plaats voor Thibeau Spits met Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte) en een 18de plaats voor Manuel Thiry met Melia de Regor (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   ELODIE GUILLAUME   |   JAN VAN DYCK   |   JOY DEMUYNCK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions