Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2021 09:59 - Jumping

Vernaet en Dunon scoren in rankingproef!

In het Sentower Park van Opglabbeek werd de tweede dag van het internationale concours gisteren afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van de 63 combinaties die aan de start verschenen wisten er 8 de basisomloop foutloos af te leggen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen.

 

Een van hen was Frédéric Vernaet met de 11-jarige merrie Born To Win Ap Z (Bentley van de Heffinck). De schoonzoon van Luc Tilleman wist het ook in de barrage foutloos te houden en zijn finishtijd van 36.63 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op. Net na Vernaet volgde er met Gilles Dunon nog een tweede landgenoot. Dunon zat in het zadel van zijn inmiddels 16-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) en met een foutloze rit in 37.91 seconden strandde hij dus net naast het podium.

 

Het waren de Nederlandse combinaties die in deze rankingproef het best voor de dag kwamen met uiteindelijke een overwinning voor Patrick Lemmen met de 10-jarige ruin Full Option Van ’T Zand (Flamingo K). Lemmen snelde naar de eindmeet in 34.90 seconden en zo galmde het Wilhelmus door het Sentower Park. De 2de plaats was dan weer weggelegd voor Mathijs van Asten en dit met de hengst Hotspot (Hors La Loi II). Van Asten wist een tijd van 35.57 seconden op het scorebord te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions