Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2021 21:39 - Jumping

Winst voor François Mathy Jr. in St. Tropez!

De Belgische ruiters blijven vandaag de overwinningen opstapelen op de verschillende internationale concoursen! Nadat er eerder op de dag al Belgische overwinningen te noteren vielen op Jumping Bonheiden en op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva kregen we vanavond ook op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez een Belgische overwinning te zien. In de 1.45m hoge speedclass van de CSI4* competitie was het François Mathy Jr. die triomfeerde met zijn 13-jarige schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte). Mathy, die eerder op de dag met een 8ste plaats ook al voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen in de 1.50m hoofdrubriek, kruiste de meet in 57.33 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te laten.

 

Daarmee klopte hij onder andere de snelle Fransman Julien Epaillard. Die had met de 13-jarige ruin Usual Suspect d’Auge (Jarnac) een tijd weten neer te zetten van 57.80 seconden, maar daarmee moest hij ditmaal dus vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats ging naar de Zwitser Steve Guerdat en dit met de 13-jarige Ulyss des Forets (Col Canto). Guerdat snelde naar de meet in 57.80 seconden en daarmee had hij dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Naast de overwinning van François Mathy Jr. was ook Emilie Conter een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze rit 8ste met Clochard (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   JULIEN EPAILLARD   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions