Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2021 20:42 - Jumping

Ook Thonon wint onder de Spaanse zon!

Het is een vruchtbare dag geworden voor onze landgenoten op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva Nova! Nadat Jérôme Guery eerder op dag al de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist te winnen wist vanmiddag ook Virginie Thonon voor een Belgische overwinning te zorgen. In de Silver 1.40m rubriek, tevens een kwalificatie voor de Silver Grand Prix, was ze namelijk de beste met de 9-jarige ruin Hermes de St Anne Z (Hoegie Van ’T Bergske). Thonon snelde in de 11-koppige barrage naar de meet in 31.91 seconden en daarmee boekte ze al haar 3de overwinning onder de Spaanse zon.

 

De Nederlandse amazone Iris Michels wist na Thonon de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Michels zat in het zadel van de 8-jarige hengst Isaac (Numero Uno), met wie ze de eindmeet wist te bereiken in 33.66 seconden. Voor Jérôme Guery was er ditmaal een 3de plaats weggelegd. Hij rekende nu op de eveneens 8-jarige ruin Nerio de La Haute Bruyerres (Elvis Ter Putte) en met een chronotijd van 37.43 seconden had hij dus opnieuw een topklassering te pakken.

 

Naast zijn 3de plaats werd Guery ook nog 8ste en dit met de 9-jarige ruin Hannes 197 (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   IRIS MICHELS   |   JEROME GUERY   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions