Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2021 15:55 - Jumping

Ann Carton-Grootjans springt naar 2de plaats

Bij de familie van Belle op Jumping Bonheiden werd vanmorgen het startschot gegeven van de tweede week van de Autumn Tour. De CSI2* competitie startte vanmiddag net als vorige week meteen met een 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin wist onze landgenote Ann Carton-Grootjans zich in de kijker te springen. Carton-Grootjans zadelde voor deze hoofdrubriek haar 11-jarige topmerrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en met een finishtijd van 70.46 seconden wist ze haar concours zo te starten met een mooie 2de plaats.

 

Enkel de sneller Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf wist de prestatie van Carton-Grootjans te overtreffen. Zij was vergezeld van de 10-jarige merrie Babacool (Tlaloc M) en wist de concurrentie overtuigend achter zich te lagen met een chronotijd van 66.33 seconden. De 3de plaats was weggelegd voor de Duitser Tobias Meyer met de 11-jarige Mia And Me-H (Thunder van de Zuuthoeve). Hij wist de klok te stoppen en had zo dus ook een topklassering te pakken.

 

Voor ons land was er verder nog een 4de plaats voor José Thiry met Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur), een 6de plaats voor Geoffrey Cobbaut met Lambada D (Edjaz Van ’t Merelsnest), een 7de plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika van de Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve), een 9de plaats voor Dimitri Taeijmans met Alonzo 111 Z (Action Breaker), een 10de plaats voor Fabrice Galdini met Cervoise Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle), een 14de plaats voor Tatiana Troiani met Che de Kezeg Z (London), een 16de plaats voor Bo Fievez met Kwinten van de Mispelaere (Equistro) en een 17de plaats voor Bart Clarys met Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue).

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   JOSE THIRY   |   TOBIAS MEYER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions