Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2021 22:09 - Jumping

Porthos Maestro WH Z is verkocht!

Ook in de stal van jeugdkampioen Seppe Wouters viel er de voorbije dagen transfernieuws te noteren. Vader Christophe Wouters maakte via facebook namelijk bekend dat zij afscheid hebben genomen van de 7-jarige ruin Porthos Maestro WH Z, het paard waarmee Seppe afgelopen zomer nog wist te schitteren op het Europees Kampioenschap voor de jeugd in het Portugese Vilamoura.

 

Porthos Maestro WH Z is een zoon van Picasso Z in combinatie met Ogano Sitte en werd gefokt door Christophe Wouters en dit samen met Frank Fory. De jonge Seppe Wouters nam begin 2020 plaats in het zadel van het fokproduct van zijn vader en wisten mekaar meteen goed te vinden. Zo wonnen ze het afgelopen anderhalf jaar internationale rubrieken in Opglabbeek, Wipperfürth, Lier en Wierden en sprongen ze verder nog tal van ereplaatsen bij mekaar.

 

Maar het mooiste moment kwam er afgelopen zomer op het Europees Kampioenschap voor de jeugd in Vilamoura. Daar werd hij na enkele bijzonder sterke prestaties Europees Kampioen met het Belgische Childrenteam en bovendien nog 4de in het individuele klassement.

 

TAGS   |   SEPPE WOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions