Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2021 21:24 - Jumping

Dimme D’Haese ziet Comme Il Faut vertrekken…

Axel Verlooy heeft opnieuw zaken gedaan. Via de sociale media van stalruiter Dimme D’Haese vernamen we namelijk dat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn toppaard Comme Il Faut, de 14-jarige zoon van Diamant de Semilly en Carnute die gefokt werd door M. Liefhebber.

 

Comme Il Faut werd als jong paard reeds aangekocht door de familie Verlooy en was de eerste jaren eerst te zien onder het zadel van Jos Verlooy. Na een periode onder het zadel van de Australiër Phillip Lever en de Brit John Whitaker vormt hij sinds begin 2018 echter een vast duo met Dimme D’Haese. Zo wonnen D’Haese en Comme Il Faut dit jaar nog de Beker van België voor Senioren en werden ze 3de tijdens de CSI3* GP van Zandhoven. Ook tijdens hun laatste optreden op de Brussels Stephex Masters wisten ze nog tweemaal naar een klassering te springen.

 

Comme Il Faut zal nu zijn carrière verder zetten onder de Egyptische vlag.

 

TAGS   |   AXEL VERLOOY   |   DIMME D'HAESE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions