Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2021 22:34 - Jumping

Vermeir en Vranken op het GP-podium!

Net als in het Sentower Park van Opglabbeek was het ook op Jumping Bonheiden vandaag al tijd voor de CSI2* GP. 9 combinaties wisten het daarin in de basisomloop foutloos te houden en zo een ticket af te dwingen voor de beslissende barrage. Daarbij ook enkele landgenoten waaronder Wilm Vermeir en zijn 9-jarige schimmelmerrie Hotshot (London). Vermeir hield het in de barrage netjes foutloos en zorgde op de 2de plaats voor de beste Belgische prestatie  na een chronotijd van 37.16 seconden.

 

Verder wist ook Chloé Vranken zich te verzekeren van een plaatsje op dat Grand Prix-podium. Zij zat in het zadel van de 14-jarige merrie Tahis de Masure (Muriesco du Cotentin) en snelde in de barrage naar de meet in 38.25 seconden.

 

De overwinning moesten ze echter laten aan de Nederlander Remco Been. Die had opnieuw zijn 14-jarige tophengst Holland Vd Bisschop (Hearbreaker) gezadeld en hield de concurrentie overtuigend achter zich met een finishtijd van 34.18 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V), een 9de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 10de plaats voor Maud Pietroniro met Furic van den Hoogenakker (Zélote VDL) en een 14de plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   CHLOE VRANKEN   |   REMCO BEEN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions