Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2021 22:00 - Jumping

Virginie Thonon wint nog maar eens in Oliva!

Virginie Thonon heeft vanmiddag nog maar eens voor een klinkende overwinning gezorgd op de Mediterranen Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Net als donderdag wist ze namelijk de 1.45m hoofdrubriek te winnen met haar 14-jarige hengst High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B). Thonon en High Tech Vy de Septon waren een van de 8 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage en daarin wisten ze de concurrentie te verschalken met een foutloze ronde in 41.60 seconden.

 

Veel overschot had Thonon vandaag echter niet, want de Nederlander Wout-Jan van der Schans zat haar aardig dicht op de hielen. Hij klokte met de 11-jarige Forlan van het Sprengenberg (Nabab de Rêve) echter af in 41.63 seconden en moest zo nipt zijn meerdere erkennen in onze landgenote. En ook de 3de plaats kleurde hier Nederlands en daarvoor zorgde Hendrik-Jan Schuttert met de 10-jarige Good Farmin HS (Carera VDL). De broer van Frank Schuttert, die eerder deze week aankondigde dat hij na 8.5 jaar de stal van Jos Lansink gaat verlaten, wist in de barrage een tijd van 43.20 seconden op het scorebord te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions