Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2021 21:24 - Jumping

Topklassering voor Bruynseels en Gancia!

Voor de grote Nations Cup Finale dienen we nog even te wachten tot morgen, maar ook vandaag stond er in de Real Club de Polo van Barcelona weer een ander op het spel. Zo stond de 1.50m hoofdrubriek reeds vanmiddag op het programma en daarin was er een hoofdrol weggelegd voor Niels Bruynseels en zijn 15-jarige merrie Gancia de Muze (Malit de Reve). Niels wist in de eerste ronde voor een foutloze omloop te zorgen en voegde zich zo probleemloos bij de beste 16 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de tweede en beslissende ronde en dit met behoud van eventuele strafpunten. Bruynseels hield het ook in de tweede ronde foutloos en met zijn finishtijd van 42.17 seconden strandde hij net naast het podium op de 4de plaats.

 

Toch kreeg ook de overwinning hier een Belgisch tintje dankzij de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die met zijn stal al sinds jaar en daar gevestigd is in ons land. Zanotelli had de 10-jarige Like A Diamond Van Het Schaeck (Diamant de Semilly) gezadeld en met een finishtijd van 40.67 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we de Zweed Henrik von Eckermann en dit met de 9-jarige Hollywood V (Mylord Carthago). Von Eckermann hield ook alle balken opnieuw netjes in de lepels, alleen deed hij er in 40.67 seconden ruim een halve seconde langer om zijn tweede ronde af te leggen dan Zanotelli. De  Fransman Olivier Robert tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 12-jarige Vivaldi Des Meneaux (Chippendale Z) die hij veilig naar de meet wist te loodsen in 41.80 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions