Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2021 21:46 - Algemeen

Uitstekende start voor Thibeau Spits!

Op het CSIO van Barcelona is het vandaag natuurlijk vooral uitkijken naar de eerste ronde van de Nations Cup finale, maar het concours startte vanmiddag al met een 1.45m rubriek tegen de klok. Daarin wist voor ons land de jonge Thibeau Spits voor een mooie prestatie te zorgen met zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck). De kersverse vice-Belgische Kampioen reisde als reserve mee naar Barcelona, maar liet vanmiddag meteen zien dat hij er klaar voor is mocht het nodig zijn. Hij stuurde Juragold Bormes naar de meet in 62.22 seconden en dit leverde hem een 6de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Britse amazone Holly Smith. Die snelde met de 11-jarige Fruselli (Zambesi TN) naar de meet in 59.02 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de 60 seconden te houden. De 2de plaats ging naar de Britse amazone Lillie Keenan. Die zadelde haar 10-jarige hengst Agana van het Gerendal Z (Aganix du Seigneur Z) en wist met haar tijd van 60.43 seconden het dichts in de buurt te komen van Smith. Op de 3de plaats met de Amerikaan Spencer Smith nog een ‘Smith) op het podium. Hij rekende op de 10-jarige Ayade Hero Z (Aganix du Seigneur Z) die hij naar de meet wist te loodsen in 60.49 seconden.

 

Wat verderop in het klassement wist ook Niels Bruynseels zich te klasseren. Hij werd na ook een foutloze ronde 18de met Gancia de Muze (Malito de Reve).

 

TAGS   |   HOLLY SMITH   |   LILLIE KEENAN   |   SPENCER SMITH   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions