Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2021 20:36 - Jumping

Top 5-klassering voor Nico Baerts!

Op het internationale concours in het Sentower Park van Opglabbeek stond er vanmiddag na de openingsrubriek ook direct een 1.45m rubriek op het programma. Daarin wist Nico Baerts zich te verzekeren van een top 5-klassering met de 9-jarige merrie Mowgli du Sasiana (Emerald van ’t Ruytershof). Baerts, die vorige week in Lanaken nog deelnam aan het BK voor Senioren, stopte in deze speedclass de klok op 63.92 seconden en dit leverde hem een mooie 5de plaats op.

 

Het waren de Ierse combinaties die domineerden met op kop Jenny Rankin, die net voordien ook al de openingsrubriek wist te winnen. Rankin had ditmaal de 16-jarige merrie Flower (Bon Ami) gezadeld en met een finishtijd van 55.56 seconden wist ze dus opnieuw alles en iedereen achter zich te laten.

 

Shane O’Meara was hier voor de 2de plaats. Hij bereikte de eindmeet in 59.81 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige ruin Harvard (Bustique). Bertram Allen was de 3de Ier die het podium wist te halen. Hij spurtte met de 8-jarige ruin Classified (Je T’Aime Flamenco) naar de streep in 60.47 seconden en vervolledigde zo dus het integrale Ierse podium.

 

Naast Nico Baerts was ook Nadège Janssen een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze rit 7de met Mersey Vdb (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   JENNY RANKIN   |   NICO BAERTS   |   SHANE O’MEARA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions