Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/09/2021 18:21 - Jumping

Wim Vinckx is beste Belg in troosting 6j!

Op het Wereldkampioenschap voor de jonge paarden in Lanaken kwamen de 6-jarige paarden vandaag voor hun troosting opnieuw in de wedstrijdring op hun Ramiro Z Arena, waar ze ook de voorbije twee dagen al hun kwalificaties afwerkten. Wim Vinckx wist er voor de beste Belgische prestatie te zorgen met de Holstein merrie Hadewyn van ’t Ravennest (Comme Il Faut x Carrico – F: Zg Coens/de Rycker). Vinckx bleef in deze rubriek tegen de klok foutloos en zijn finishtijd van 67.06 seconden leverde hem een 8ste plaats op.

 

De overwinning ging naar de Italiaan Paolo Adamo Zuvadelli met de KWPN-merrie Karienh2, een dochter van Carambole en Indoctro die gefokt werd door J. Klein-Holgenborg. Adamo Zuvadelli wist de klok te stoppen op 63.94 seconden en daarmee wist hij nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

Het was de Ier Alan O’Regan die Adamo Zuvadelli het dichtst op de hielen zat. O’Regan zat in het zadel van de Iers-gefokte ruin Seaview Demontration, een zoon van FSS Crelli Bravo en Castlelawn Galloway die gefokt werd door James Keane, en kwam met zijn tijd van 63.99 seconden uiteindelijk 5 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. De Zweedse amazone Emma Emanuelsson wist de 3de plaats op te eisen met de Zweedse Warmbloedruin Explorer E, een zoon van VDL Elliot en Lasandos die gefokt werd door Eva Manlig. Emanuelsson en Explorer E kwamen aan de finishlijn in 65.15 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 12de plaats voor Frederik Wuytack met Popeye van ’t Meulenhof (Jenson van ’t Meulenhof x Elvis Ter Putte – F: Mariette en Jan van Lombergen), een 13de plaats voor Bertrand Genin met Top of the Bill 89 Z (Tangelo van de Zuuthoeve x Andiamo – F: Nick Verlies) en een 14de plaats voor Odile Gierech met Thender van de Zuuthoeve Z (Thunder van de Zuuthoeve x Cassini I – F: Paardenfokkerij Zuuthoeve).

 

Klik hier voor de uitslag. 

 

 

TAGS   |   ALAN O'REGAN   |   EMMA EMANUELSSON   |   PAOLO ADAMO ZUVADELLI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions