Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2021 18:53 - Jumping

Nieuwe topprestatie voor Evelyne Putters!

Onze landgenote Evelyne Putters heeft opnieuw voor een sterkte prestatie gezorgd op het internationale jeugdconcours in het Peelbergen Equestrian Centre! Nadat ze woensdag tijdens de openingsdag nog vrede moest nemen met de 4de plaats wist ze zich vanmiddag in de 1.40m hoge Big Tour voor de Young Riders en de Juniors wel te verzekeren van een plaatsje op het podium. Ze stuurde haar 13-jarige hengst Uith de Rotes (Calvaro F.C.) naar de meet in 58.75 seconden en dit leverde haar een 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Fransman Dylan Ringo met de 10-jarige merrie Babelle Kervec (Quaprice Boismargot). Ringo, die gisteren ook al 2de werd, kruiste de meet in 56.68 seconden en daarmee had hij dus toch zijn overwinning te pakken. De Deense Line Busk Heltborg wist hier de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Zij finishte met de eveneens 10-jarige Gaville (Chellthago Z) in 57.21 seconden en wist zo dus Putters ook nog voor te blijven.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Enterprise Jt Z (Eldorado van de Zeshoek).

 

TAGS   |   DYLAN RINGOT   |   EVELYNE PUTTERS   |   LINE BUSK HELTBORG

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions