Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2021 18:37 - Jumping

Jonas van Dijck strandt net naast het podium

Vandaag opnieuw een drukke dag in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg, waar dit weekend de finales van de Nations Cups bij de jeugd worden afgewerkt. Op de East Arena stond daar vanmorgen een 1.20m rubriek voor de ponyruiters op het programma en daarin wist Jonas van Dijck voor een mooie prestatie te zorgen met de 11-jarige merrie Oblesse (Orchid’s Romario II). In een rubriek rechtstreeks op tijd wist hij een tijd van 59.39 seconden op het scorebord te brengen en deze prestatie leverde hem een 4de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Ierse amazone Alanna Fagan met de 10-jarige merrie Kilkillahara Beauty. Zij wist de klok te stoppen op 57.64 seconden en zo de overige 44 deelnemers achter zich te houden. De 2de plaats bleef hier in eigen land en daarvoor zorgde Thomas Driessen. Vergezeld van de 12-jarige Marrondales Power Of Love (Polsbury Power Point) snelde hij de naar de meet in 58.79 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan van Dijck was de Noor Mikkel Fredin Nilsen. Die stuurde de 15-jarige Attyrory Warrior naar de finishlijn in 59.07 seconden.

 

Verder was ook Seppe Wouters een van de prijswinnaars met de 11-jarige Oyalele-V (Invisible’E’ V/H Juxschot). Na ook een foutloze ronde werd hij 8ste.

 

TAGS   |   ALANNA FAGAN   |   JONAS VAN DIJCK   |   MIKKEL FREDIN NILSEN   |   THOMAS DRIESSEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions