Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2021 12:15 - Jumping

Ook de Belgische Children maken goede start!

Na de Junioren hebben gisteren ook de Belgische Children een goede start gemaakt tijdens de finales van de Nations Cups die dit weekend plaatsvinden in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. Het team van chef d’équipe Jean Jacques Mathijs staat na de eerste ronde op een mooie 2de plaats.

 

Mathijs had voor deze finale opnieuw een sterk team geselecteerd en zij stelden niet teleur. Zowel Estee Bomere met History Van ’T Ameldonk Z (Horion de Libersart) als Brent De Schrijver met LIV Good Vd Kattevennen Z (Levisto Z) en Seppe Wouters met Elvira (Toulon) wisten allen voor een nulronde te zorgen waardoor de scoreteller voorlopig dus nog op 0 staat. Nikita van der Meerschen en Impresario Vd Heffinck (Diabeau) verlieten de ring met 5 strafpunten, maar dit resultaat werd dus het schrapresultaat.

 

In het klassement wist enkel Zweden het net iets beter de doen. Ook zij staan dus op 0 strafpunten, maar waren met hun tijden net iets sneller dan onze jonge landgenoten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions