Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2021 22:03 - Jumping

Koen Vereecke wordt 3de bij de 7-jarigen!

Gisteren namiddag konden we al kijken naar de eerste ronde van het Belgisch Kampioenschap voor Senioren, maar vanmorgen kon het Wereldkampioenschap voor de jonge paarden dan echt beginnen. De Ratina Z-Arena was traditioneel voorbehouden voor de 7-jarige paarden en daarin lieten enkele Belgische combinaties meteen van zich horen. Zo was de 3de plaats weggelegd voor Koen Vereecke met de Zangersheide-ruin Bonfois van’t Hof V Eversen Z, een zoon van Bisquet Balou van de Mispelaere en Nonstop met wie hij dit jaar niet minder dan 16 internationale proeven wist te winnen. Vereecke wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en dit in een tijd van 28.43 seconden.

 

Het was de Duitser Richard Vogel die deze eerste kwalificatieronde naar zijn hand wist te zetten, want hij wist zowel de overwinning als de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Winnen deed hij met de Hannoveraanse merrie Looping Luna, een dochter van Pikeur Lord Fauntleroy en Calido I. Vogel klokte af in 27.87 seconden en daarmee wist hij dus de concurrentie achter zich te laten. Voor de 2de plaats rekende hij op de KWPN-hengst Junior Kannan, een zoon van de legendarische Franse hengsten Kannan en Diamant de Semilly. Ditmaal wist hij een tijd van 28.14 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder zagen we op de 5de plaats Gilles Thomas met J. Comghorla van Beek (Comme Il Faut x Padinus), op de 6de plaats Ludo Philippaerts met Dhalida Diamant vd Krekebeke Z (Diamant de Semilly x Calvaro Z), op de 10de plaats Thierry Goffinet met Oscar Kan Duresses (Kannan x Nabab de Rêve) en op de 11de plaats Andres Vereecke met Ona van de Begijnakker (Comme Il Faut x Palestro VD Begijnakker).

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   KOEN VEREECKE   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions