Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2021 16:06 - Jumping

Guisson wint opnieuw in de Peelbergen!

Wat een topdag is het geworden voor onze landgenote Aurelia Guisson in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg! Vanmorgen was er al die schitterde overwinning met haar No Limit vh Legitahof Z in de Grote Prijs voor de Junioren en vanmiddag kwam daar nog een overwinning bij. In de 1.35m rubriek die openstond voor zowel de Juniors als de Young Riders was zij namelijk de beste met haar 12-jarige schimmelmerrie Berlini From Second Life Z (Berlin). Guisson snelde in de 2de fase naar de meet in 35.18 seconden en daarmee wist ze de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Fransman Dylan Ringot met de 10-jarige merrie Babelle Kervec (Quaprice Bois Margot). Ook hij wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden, maar deed er in 36.16 seconden toch bijna een volle seconde langer over. De Nederlandse amazone Pam Nieuwenhuis vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij wist met de 11-jarige merrie Bertha 10 (Balou du Rouet) een tijd van 37.96 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder in het klassement was er ook nog een 8ste plaats voor Tristan Guisson met Toulorado vh Legita Hof Z (Toulon) en een 9de plaats voor Louise Ameeuw met Gaston d’Ecaussinnes (Malito de Reves).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   DYLAN RINGOT   |   PAM NIEUWENHUIS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions