Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2021 12:41 - Jumping

Aurelia Guisson wint de Junioren Grand Prix!

Onze landgenote Aurelia Guisson heeft zonet opnieuw voor een schitterende prestatie gezorgd in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. De bronzen medaillewinnares van het Europees Kampioenschap in Vilamoura werd er namelijk de winnares van de Grote Prijs voor de Junioren. Ze verscheen aan de start met haar 8-jarige schimmelmerrie No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve) en was een van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de  barrage. Daarin snelde ze naar de finish in 42.07 seconden en daarmee had ze ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Amerikaan Ansgar Holtgers Jr was degene die het dichts in de buurt wist te komen van Guisson. Holtgers Jr zat in het zadel van de 11-jarige ruin Conblue (Conthargos), maar kwam met zijn tijd van 42.65 seconden dus tekort om onze landgenote van de overwinning te houden. De 3de plaats was weggelegd voor de Duitser Romy Rosalie Tietje met de 10-jarige Cascadino (Cartani 4). Ook zij wist alle balken in de lepels te houden, maar deed er 43.69 seconden over om de meet te bereiken.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 10de plaats voor Evelyne Putters met Eye of the Tiger (Carambole).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions