Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
23/09/2021 06:53 - Jumping

Lorenzo de Luca verlaat de Stephex Stables!

Naast de eerste ronde van het Belgisch Kampioenschap voor Senioren in Lanaken was er gisteren ook nog belangrijk extra-sportief nieuws… Via de website van World Of Showjumping vernamen we namelijk dat er na ruim 6 jaar een einde komt aan de samenwerking tussen de Italiaan Lorenzo de Luca enerzijds en de Stephex Stables van Stephan Conter anderzijds.

 

De Luca is in zijn periode bij Conter uitgegroeid tot het allerhoogste niveau en hij heeft in de loop der jaren ook een aardig palmares bij mekaar gesprongen. Zo won hij tal van Grote Prijzen waaronder de CSI5* GP van Shanghai, de CSI5* GP van Valkenswaard en de CSIO5* GP van Rome. Ook was hij in 2017 daardoor een tijdje de nummer 2 van de wereld op de Longines Ranking.

 

De Luca: “Het was een geweldige ervaring om voor Stephex Stables te werken en ik wil Stephan Conter dan ook uitvoerig bedanken voor alle mogelijkheden die hij mij gegeven heeft en voor alles wat hij voor mij gedaan heeft! Maar ik ben nu klaar voor een volgde stap in mijn carrière. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn eigen stal wil leiden en ik denk dat het nu het moment is om de stap te zetten. Ik wil me in eerste instantie focussen op training en opleiding, maar ga natuurlijk ook proberen om een groep eigenaars te vinden met paarden voor de sport.”

 

En ook Stephan kijken met een tevreden gevoel terug op de samenwerking. “Ik wens Lorenzo al het beste in zijn verdere carrière. Ik wil hem ook bedanken voor alle goede resultaten die hij behaald heeft tijdens zijn tijd hier op Stephex en voor alle mooie momenten die we samen beleefd hebben.”

 

TAGS   |   LORENZO DE LUCA   |   STEPHAN CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions