Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2021 17:42 - Jumping

Evelyne Putters start met een 4de plaats!

Terwijl we in eigen land dit weekend allen uitkijken naar het Wereldkampioenschap voor de jonge paarden en het Belgisch Kampioenschap voor de Senioren in het mooie Zangersheide komt de internationale jeugd aan de start in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg en dit voor de finale van hun Nations Cup-seizoen.

 

Het waren de Juniors die vanmiddag om 12.00u het voorbeeld mochten geven en dit in een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. Evelyne Putters ging daarin goed van start en verzekerde zich meteen van een topklassering. In het zadel van 12-jarige merrie Eye of the Tiger (Carambole) klokte zij af in 74.64 seconden en deze prestatie leverde haar uiteindelijk een 4de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Zweedse amazone Ebbe Danielsson met de 10-jarige merrie T-Gavoli Z (Twister de la Pomme). Zij kruiste de meet in 68.09 seconden en daarmee was ze de enige die er in slaagde om de chrono onder de 70 seconden de houden.

 

De 2de plaats ging naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde amazone Sophie Evans. Die had de 11-jarige Florida Van Maarle (Diarado) gezadeld die ze naar de meet wist te loodsen in 72.94 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Putters was de Zwitser Gaëtan Joliat. Vergezeld van de 9-jarige Coriana de Lazerou (Ugobak des Baleines) kruiste zij de meet in 73.46 seconden.

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions