Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2021 14:06 - Jumping

Clarys leidt Belgisch peloton in Bonheiden!

Op Jumping Bonheiden werd de tweesterrencompetitie zonet afgesloten met een 1.45m hoge Longines Rankingproef. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop Bart Clarys en de 10-jarige merrie Geste van Vihta (VDL Zirocco Blue). In een barrage waarvoor zich uiteindelijk 21 combinaties wisten te plaatsen snelde Clarys naar een finishtijd van 28.87 seconden en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te laten.

 

Thierry Goffinet volgde na Clarys op de 2de plaats. Goffinet, die vanmorgen al winnaar werd van de 1.35m rubriek, had de 11-jarige merrie Funny Girl (Spender S) gezadeld en kwam met zijn tijd van 29.57 seconden uiteindelijk 70 honderdsten van een seconde tekort voor een nieuwe overwinning. Gilles Thomas was de 3de Belg die het podium wist te halen. Hij rekende op de 11-jarige Calleryama (Casall) die hij naar de meet wist te loodsen in 30.19 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Vincent Lambrecht met Canaletto Gali (Kannan), een 12de plaats voor Vanina Lombard met Venus des Bois (Jarnac), een 13de plaats voor Tinne Vermeiren met Mochito van de Mishagen (Emerald Van ’t Ruytershof), een 14de plaats voor Chaouki Rijnders met F-La Belle Z (Figo de Muze) en een 15de plaats voor Loris Berrittella met Feeling de la Houssiere (Orlando).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GILLES THOMAS   |   THIERRY GOFFINET   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions