Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2021 13:02 - Jumping

Gregory Wathelet spring in de top 5 in Aken!

Op Jumping Aken gaan we ons stilaan opmaken voor de Rolex Grand Prix van vanmiddag, maar ook vanmorgen werd er al gesprongen op het heilige gras. Zo stond er een 1.45m rubriek op het programma en daarin wist onze landgenoot Gregory Wathelet voor een topklassering te zorgen met zijn 10-jarige merrie Berline du Maillet Z (Berlin). Wathelet hield het in deze rubriek tegen de klok netjes foutloos en zijn finishtijd van 58.59 seconden leverde hem een 5de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Amerikaanse amazone Lillie Keenan met de 10-jarige hengst Agana van het Gerendal Z (Aganix du Seigneur Z). Keenan spurtte naar de finish in 57.43 seconden en daarmee mocht ze de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Braziliaan Felipe Amarel met de 14-jarige hengst Germanico T (Numero Uno). Hij stopte de klok op 57.84 seconden en was daarmee dus Keenan’s dichtste achtervolger. Keenan’s landgenote Lucy Deslauriers vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij bracht de 12-jarige Enanda (Nabab de Rêve) veilig aan de meet in 58.11 seconden.

 

Naast Wathelet wist ook Jérôme Guery zich te klassseren met de 13-jarige ruin Tango (Cooper van de Heffinck). Na ook een foutloze ronde werden zij 10de.

 

TAGS   |   FELIPE AMAREL   |   GREGORY WATHELET   |   LILLIE KEENAN   |   LUCY DESLAURIERS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions