Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2021 12:32 - Jumping

Top 5-klassering voor Gudrun Patteet!

Terwijl het op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez vandaag vooral uitkijken was naar de Grote Prijzen stond er vanmorgen voor de ruiters en amazones CSI2* competitie eerst nog een 1.40m rubriek op het programma. Met twee klasseringen in de top 10 van het klassement kwam daarin onze landgenote Gudrun Patteet bijzonder sterk  voor de dag.

 

Zo wist ze de 5de plaats voor haar rekening met de 11-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), die ze enkele weken geleden ter beschikking kreeg van Luc Deknudt. Ze bleef zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en dit in een tijd van 40.08 seconden. Verder werd Patteet ook nog 10de met haar 13-jarige hengst Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z), die ze voor het eerst terug aan de start bracht. Ook hier wist ze tweemaal voor een foutloze ronde te zorgen.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Megane Moissonnier met de 13-jarige merrie Ureka de Roy (Quidam de Rêvel). Zij klokte in de 2de fase af in 36.15 seconden en daarmee had ze ruim 2 seconden voorsprong op de concurrentie. De Braziliaan Pedro Veniss volgde hier op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Musica Van ’T Roosakker (Spartacus TN) die hij naar de meet wist te loodsen in 38.30 seconden. De Française Marion Trosset vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Zij finishte met de 11-jareige Karanta (Boris van het Kluizenbos) in 38.70 seconden.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   MARION TROSSET   |   MEGANE MOISSONNIER   |   PEDRO VENISS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions