Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2021 23:40 - Jumping

Saïd en Clemens scoren in LR van St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van St. Tropez bleek de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie vanmiddag een loodzware opgave… Van de 23 combinaties die er aan de start verschenen slaagden namelijk enkel de Brit Harry Charles en de 10-jarige Aralyn Blue (Chacco Blue) erin om de basisomloop foutloos af leggen. Zij mochten zich zo de winnaars noemen van deze Longines Rankingproef.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar de Mexicaan Fernando Martinez Sommer met de 9-jarige High Five (Glasgow vh Merelsnest) en de Fransman Cedric Hurel met de eveneens 9-jarige Chakira Z (Crown Z). Zij slaagden er beiden wel in om alle balken in de lepels te houden, maar liepen dan weer tegen 1 strafpuntje voor tijd aan.

 

Dat was trouwens ook het lot voor Abdel Saïd met de ook al 9-jarige Casalor (Casall). Zij waren echter nog net iets trager en werden zo 5de. Wat verderop in het klassement wist ook Pieter Clemens zich opnieuw te klasseren. De vice Belgisch Kampioen kreeg met de 9-jarige Crescendo Mb Z (Clinton I) een springfout in de basisomloop en werd daarmee nog 10de.  

 

TAGS   |   CEDRIC HUREL   |   FERNANDO MARTINEZ SOMMER   |   HARRY CHARLES

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions