Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2021 22:59 - Jumping

Abdel Saïd blijft prijzen verzamelen!

Nadat hij gisteren als een keer 3de was in de 1.40m hoofdrubriek heeft onze landgenoot Abdel Saïd zich ook vandaag in de prijzen weten te rijden op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez! Net na de middag was hij met zijn 10-jarige ruin Cream Couleur Z (Cream On Top) een van de 8 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage in de 1.45m hoge Longines Rankingproef van de CSI2* competitie. In die barrage wist hij in 34.65 seconden ook een goede tijd op het scorebord te brengen, maar een foutje onderweg zorgde ervoor dat hij finaal genoegen moest nemen met de 8ste plaats.

 

De winst bleef hier in eigen land en daarvoor zorgde Alexa Ferrer met de 11-jarige Antilope de Lara (Mylord Carthago). Ferrer wist het wel foutloos te houden en met een finishtijd van 34.21 seconden wist ze de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Mexicaan Enrique Gonzalez met de 10-jarige Centarew (Centadel). Hij had er dan weer 35.13 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen. De Fransman Philippe Rozier vervolledige hier het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 8-jarige Night Light Van ’t Ruytershof (Gemini CL) de klok stil op 35.29 seconden.

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   ALEXA FERRER   |   ENRIQUE GONZALEZ   |   PHILIPPE ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions