Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2021 22:11 - Jumping

Chaouki Rijnders start de dag met 2de plaats

Net als in het Peelbergen Equestrian Centre startte men vanmorgen ook op Jumping Bonheiden met een 1.30m/1.35m rubriek. Onze landgenoot Chaouiki Rijnders was daarin direct goed wakker, want hij wist zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Hij hield het in deze speedclass netjes foutloos en met een tijd van 63.08 seconden wist hij er beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Met deze prestatie moest hij enkel de Zwitser Olivier Bujard voor zich dulden. Bujard was vergezeld van de 8-jarige Citty Cat PJ (Cador 5) en wist dan weer een tijd van 61.52 seconden op het scorebord te brengen. Die 3de die zich naar een podiumplaats wist te rijden was de Fransman Damien de Chambord. Die kruiste de meet in 63.61 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 8-jarige Delando de St Leger (Lando).

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Karen Oris met Ino Uno d’OR (Numero Uno), een 8ste plaats voor Lies Malisart met Calasca 4 (Casall), een 9de plaats voor Stephanie de Corte met Memphis van de Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof), een 12de plaats voor Nikolas Matthijs met Mizaura Ter Putte (Hasall van de Mispelaere) en een 14de plaats voor Cyril Cools met Dalet Gp Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   CHAOUKI RIJNDERS   |   DAMIEN DE CHAMBORD   |   OLIVIER BUJARD

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions