Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2021 21:57 - Jumping

Ochtendwinst voor Jordy van Massenhove!

In het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg waren ze vandaag reeds toe aan de slotdag van het internationale concours en die startte vanmorgen met een 1.35m rubriek. Daarin kregen we een Belgische overwinning dankzij Jordy van Massenhove en zijn 8-jarige ruin Iniesta D (Diarado). Van Massenhove, die vorige week in de Italiaanse hoofdstad Rome zijn debuut maakte in de Longines Global Champions Tour, snelde in de 2de fase naar de meet in 32.70 seconden en daarmee liet hij de Brabançonne dus weerklinken.

 

Voor Abdurakhmon Abdullaev was er net als gisteren een 2de plaats in het klassement. Abdullaev had vandaag echter de 10-jarige Conlouba (Contendros 2) gezadeld en wist een in de 2de fase een tijd van 35.39 seconden op het scorebord te brengen. De 3de plaats was voor de Estse amazone Margareth Eikner. In het zadel van de 8-jarige Nikita du Roton (Elvis Ter Putte) klokte zij af in 35.88 seconden.

 

Naast zijn overwinning wist van Massenhove ook nog de 7de plaats voor zijn rekening te nemen met Nelke van het Zonnehof (Cayenne Vd Heffinck) terwijl Marinus Den Doelder nog 12de werd met Mabelle (Zilverstar T).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions