Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2021 22:52 - Jumping

Topprestatie voor Jonkmans in Kronenberg!

Ook in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg stond er vanmiddag opnieuw een 1.45m rubriek op het programma. Daarin wist onze landgenoot Patrick Jonkmans voor een sterke prestatie te zorgen met zijn 11-jarige Kamiel van het Langwater (Wiensender). Jonkmans, die zich ook de voorbije dagen al tweemaal wist te klasseren, bleef in een 9-koppige barrage opnieuw foutloos en met zijn tijd van 34.42 seconden wist hij beslag te leggen op de 4de plaats.

 

Het was de Nederlandse amazone Joy Lammers die de overwinning in eigen land wist te houden. Lammers zadelde de 11-jarige ruin First Boy B.B. (Hamlet) en met een foutloze rit in 33.39 seconden mocht zij bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Abdurakhmon Abdullaev wist hier beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement. Hij stuurde de 10-jarige Fo Four It B (O’Brien) naar de meet in 33.96 seconden en daarmee kwam hij ruim een halve seconde tekort om Lammers van de troon te stoten. De 3de plaats tenslotte was voor de Argentijn Juan Pablo Mussini met de 11-jarige Parabell Jmen (Parabellum). Hij wist de meet te bereiken in 33.97 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions