Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2021 20:49 - Jumping

Gilles Thomas snelt naar winst in Bonheiden!

Gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas heeft vanmiddag een nieuwe overwinning aan zijn palmares weten toe te voegen! Op de internationale jumping van Bonheiden werd hij namelijk de winnaar van de 1.45m hoofdrubriek! Thomas, die vorige week nog aan het werk was in het Zwitserse Ascona, was met de 8-jarige voshengst Comdero I Van Beek Z (Comme Il Faut) een van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage en daarin wist hij alles en iedereen achter zich te laten met een foutloze ronde in 39.29 seconden.

 

Na Thomas was het Cyril Cools die vervolgens ook de 2de plaats in Belgische handen wist te houden. Cools, die vorige week ook al sterk presteerde in Bonheiden, zat in het zadel van de 11-jarige merrie Cloe Gp Z (Corrdino) en wist in de  barrage de meet te bereiken in 39.63 seconden. Ze kregen op het podium nog het gezelschap van de Deense amazone Cecilie Tofte. Die rekende op de 9-jarige Cartier SR (Canturenter) die ze foutloos naar de meet wist te loodsen in 43.83 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Rik Nauta met Limestone Grey (Try-Time), een 8ste plaats voor Gaetan Stalpaert met Presley (Berlin), een 10de plaats voor Bo Fievez met Kwinten van de Mispelaere (Equistro), een 12de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time TN) en een 14de plaats voor Wout Neven met Noemi vh Wuitenshof (Castelino Vd Helle).

 

TAGS   |   CECILIE TOFTE   |   CYRIL COOLS   |   GILLES THOMAS   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions