Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2021 12:42 - Jumping

Vermeiren springt naar 4de plaats in Aken!

Nadat we gisterenavond weer volop konden genieten van een razend spannende Nations Cup was het vanmorgen de beurt aan de Young Riders om hun opwachting te maken op de grasterreinen van Aken. Het was Dieter Vermeiren die er voor de best Belgische prestatie wist te zorgen in deze 1.40m hoge speedclass. Vermeiren hield het met zijn 8-jarige vosmerrie Noblesse (I Am Moerhoeve’s Star) netjes foutloos en met zijn finishtijd van 69.95 seconden wist hij de 4de plaats  voor zijn rekening te nemen.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Italiaan Patricio Pasquel Poo met de 12-jarige merrie Miss Michael’s (Michael). Pasquel Poo wist de overwinning op te eisen nadat hij een tijd van 67.93 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Ierland met op de 2de plaats Tom Wachman. Die had de 11-jarige H H Fireball (Number One d’Iso) gezadeld en daarmee klokte hij af in 68.39 seconden. Zij landgenoot Harry Allen vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Classified (Je T’Aime Flamenco) naar de streep in 68.55 seconden.

 

Naast de 4de plaats voor Dieter Vermeiren was er voor ons land ook nog een 6de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 7de plaats voor Aurelia Guisson met No Nimit vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) en een 12de plaats voor Camille Demolie met Chica Fino (Calido I).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   HARRY ALLEN   |   PATRICIO PASQUEL POO   |   TOM WACHMAN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions