Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 23:26 - Jumping

Alexander Kumps sprokkelt rankingpunten

Onze landgenoot Alexander Kumps heeft vanavond rankingpunten weten te sprokkelen op het internationale concours van het Peelbergen Equestrian Centre in Kronenberg. In de 1.45m hoge Longines Rankingproef was hij met de 10-jarige Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve) een van de 17 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij het opnieuw foutloos en nadat hij de klok wist te stoppen op 40.82 seconden wist hij beslag te leggen op de 5de plaats.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Britse amazone Ellen Whitaker met de 10-jarige Fiona des Hayettes (Lord des Hayettes). Whitaker, die gisteren tijdens de kwalificatie nog 2de werd, snelde naar de meet in 38.93 seconden en zo mocht ze ditmaal wel bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Nederlander Logan Fiechter met de 9-jarige Sam Vd Tojopehoeve Z. Hij kruiste in de barrage de meet in 39.48 seconden en daarmee kwam hij ruim een halve seconde tekort om de overwinning in eigen land te houden. De Duitser Tobias Bremermann tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 16-jarige merrie Vicky 216 (Quidam’s Rubin) naar de meet in 40.25 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions