Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 22:57 - Jumping

Olympisch team vierde in NC Aken

Het Belgisch Olympisch team is met een totaal van 16 strafpunten finaal vierde geworden in de landenprijs van Aken. USA verzamelde vijf foutloze rondjes en wint daarmee met een totaal van 4 strafpunten, voor Zweden (8) en Frankrijk (12). Voor België bleven Jérôme Guery (Quel Homme de Hus, Quidam de Revel) en Gregory Wathelet (Nevados S, Calvados Z) eenmaal foutloos, allebei in de eerste manche. In de tweede ronde viel bij Guery de balk op de voorlaatste hindernis. Bij laatste starter Wathelet viel de balk op de laatste hindernis. Niels Bruynseels sprong in Aken zijn eerste landenprijs met Ilusionata van ’t Meulenhof (Lord Z). Ze brachten het er goed vanaf met één springfout in elke manche, op de derde laatste en voorlaatste hindernis. Pieter Devos (Claire Z, Clearway) liet in beide omlopen 8 strafpunten noteren.

 

Daniel Deusser verstevigt zijn leidersplaats op de wereldranglijst. De nummer 1 bleef met Killer Queen VDM (Eldorado vd Zeshoek) foutloos over de ganse lijn. Balou du Reventon (Cornet Obolensky) en de jonge Amerikaan Brian Moggre slaagden daar eveneens in, net als de Zweden Jens Fredricson (Markan Cosmopolit) en Angelie Van Essen (Alcapone des Carmille, Diamant de Semilly), en de Fransman Marc Dilasser (Arioto de Gevres, Diamant de Semilly)

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions