Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 22:53 - Jumping

Paris Vandousselaere komt net tekort…

Na de Longines Rankingproef stond vanmiddag op Jumping Bonheiden voor de CSI2* competitie ook nog een 1.35m/1.40m rubriek op het programma. Hierin wist Paris Vandousselaere voor een mooie prestatie te zorgen met haar 11-jarige merrie Kaprice Vd Bisschop (Berlin). In een rubriek rechtstreeks tijd wist zij netjes alle balken in de lepels te houden en met een finishtijd van 59.55 seconden kwam ze maar net tekort om voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Nederlandse amazone Jody van Gerwen die een Belgische overwinning wist te voorkomen. Zij zette met de 9-jarige Cordelia Gp Z (Cero) een tijd van 59.38 seconden op het scorebord en daarmee mocht zij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Op de 3de plaats kregen we hier de Oekraïner Oleksandr Prodan. Die had de 13-jagie Dakar (Nabab de Rêve) gezadeld en wist de meet te bereiken in 60.47 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Karen Oris met Mali d’Or (Emerald van ’t Ruytershof), een 6de plaats voor Jeroen de Winter met Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco), een 7de plaats voor Rik Nauta met Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno), een 9de plaats voor Chloé Ockerman met Collezione Cesaro Delano (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Kim Thiry met Casaleo Z (Cicero Z Van Paemel), een 14de plaats voor Jeroen Appelen met Moningo - D Van’T Heyveld (Thunder Van de Zuuthoeve), een 17de plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika van de Pereboom (Thunder Van de Zuuthoeve), een 20ste plaats voor Pascale Lombard  met Nespresso Z (No Limit Z), een 21ste plaats voor Victor Plas met Darwin Z (Diamant de Semilly), een 22ste plaats voor Mathieu Bourdeaud’Hui met Foia (Cayado) en een 24ste plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions