Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 22:41 - Jumping

Van Paesschen zorgt direct voor winst!

Naast het CHIO van Aken en de Longines Global Champions Tour van Rome wordt er dit weekend ook nog op vijfsterrenniveau gesprongen op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez. Dat werd vanmiddag meteen een succes voor ons land, want de 1.45m hoge openingsrubriek leverde er meteen een Belgische overwinning op. Het was namelijk Constant van Paesschen die er de beste was met zijn 8-jarige merrie Diaz du Thot (Ready Boy des Forets). Van Paesschen hield zowel in de 1ste als in de 2de fase de 0 op het scorebord en met zijn tijd van 26.62 seconden had hij ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land. Zo was de 2de plaats voor amazone Margaux Rocuet met de eveneens 8-jarige Dubai du Cedre (Baloubet du Rouet). Roquet klokte in de 2de fase af in een tijd van 27.15 seconden. Op de 3de plaats kregen wet met Alexa Ferrer nog een Franse amazone op het podium. Zij was vergezeld van de 9-jarige Gracieux du Pachis (Tinka’s Boy), die ze naar de meet wist te sturen in 27.68 seconden.

 

Wat verderop in het klassement werd van Paesschen verder ook nog 12de met Zahara (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   ALEXA FERRER   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   MARGAUX ROCUET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions