Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 18:03 - Jumping

Van den Bosch en van der Linden scoren!

In de Italiaanse hoofdstad Rome werd vandaag het startschot gegeven van de tweede week van de Longines Global Champions Tour. Naast de CSI5* competitie wordt er ook deze week opnieuw op tweesterrenniveau gesprongen. Dat leverde vanmorgen meteen klasseringen voor op voor zowel Ines van den Bosch als voor Dries van der Linden en dit in de 1.40m/1.45m hoofdrubriek. Nadat ze in deze speedclass beiden alle balken netjes in de lepels wisten te houden werd van den Bosch 9de met Vedette (Guidam’s Willow) terwijl van der Linden de 10de plaats voor zijn rekening wist te nemen met Hands-Off (Numero Uno).

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Massimiliano Ferrario met de 15-jarige Loro Piana Rigoletto della Florida (For Pleasure). Hij snelde in de 2de fase naar de meet in 35.78 seconden en hield hij de concurrentie achter zich. De 2de plaats was voor de Française Nina Mallevaey met de 8-jarige Corazon (Cormint). Zij had er 36.50 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goed einde te brengen. De Italiaan Umberto Reboldi tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 9-jarige Heros Oh (Cantos) naar de meet in 37.51 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions